İstanbul 28°C
Açık
İstanbul
28°C
Açık
Paz 28°C
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 28°C
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Eskişehir’de esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Akşener’in ziyaret ettiği eczacı bir esnaf ise veresiye defterini göstererek, “Artık ilaç da veresiye. Yaklaşık 100 bin liraya yakın alacağımız var” dedi.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Eskişehir prpgramında bölge esnafını ziyaret etti. Sivrihisar ilçesinde bir eczaneyi de ziyaret eden Akşener’e eczacı veresiye defterini gösterdi. Özellikle pandemi döneminde vatandaşların veresiye aldığı ilaçların arttığını belirten eczacı, “ Artık ilaç da veresiye. Yaklaşık 100 bin liraya yakın alacağımız var” dedi.
Akşener ise, ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada, esnaf ve vatandaşların şikayetlerini grup toplantısında dile getireceğini belirtti.